реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 29 » На Чернігівщині поліція посилено захищає ліси
20:50
На Чернігівщині поліція посилено захищає ліси
На Чернігівщині поліція посилено захищає ліси Напередодні свят поліція Чернігівщини проводить посилені заходи з протидії незаконним порубкам лісових насаджень.
У зв’язку із наближенням Новорічних та Різдвяних свят особливого поширення набувають випадки незаконних порубок лісових хвойних насаджень, а також факти продажу піротехнічної продукції без відповідних документів.

З метою протидії цим негативним явищам в області поліцією посилена робота з питань охорони лісів. Силами рейдових бригад вживається комплекс оперативно-профілактичних заходів для протидії незаконним порубкам лісових насаджень на території Чернігівської області.

Правоохоронці активізували роботу в цьому напрямку ще у листопаді, коли нищівники природи скоїли декілька зухвалих вирубок у значних об’ємах деревини цінних порід. Так, протягом листопада-грудня поліція зареєструвала 144 факти незаконних порубок дерев. Рубають і по одному деревцю, і цілими вантажівками фурами. Ось лише останній факт - 25 грудня в Щорському районі правоохоронці зупинили вантажівку «Volvo» з Дніпропетровська, що перевозила 260 сосон без відповідних дозвільних документів. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за статтею 246 Кримінального кодексу України – незаконна порубка лісу.

Але поліція бореться не тільки з тими, хто рубає чи перевозить незаконний ліс, а й з реалізаторами. Протягом вихідних 26-27 грудня поліція Чернігівщини провела рейд ринками області, в результаті складено 13 адміністративних протоколів за незаконну реалізацію хвойних дерев.

Профілактичні заходи тривають.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 956 | Теги: ялинки, поліція, Чернігівщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar