реклама партнерів:
Головна » 2017 » Вересень » 14 » На Чернігівщині пройшли навчання з протидії ворожим безпілотникам
11:01
На Чернігівщині пройшли навчання з протидії ворожим безпілотникам
На Чернігівщині пройшли навчання з протидії ворожим безпілотникам На Чернігівщині пройшли навчання з протидії ворожим безпілотникам і захисту від них арсеналів, складів та інших військових об’єктів. Ставку зробили на радіоелектронні засоби, інформує Міністерство оборони України.

У ролі умовного противника – свої ж безпілотники. Апарати понад десяти модифікацій запускали як поодинці, так і групами. Усі задіяні в навчаннях безпілотники – нові вітчизняні розробки.

Деякі зразки техніки ще проходять процедури взяття на озброєння, тож фахівці Державного науково-випробувального центру Збройних Сил України просто у полях продовжували їх тестування.

Відео: Військове телебачення України

Як повідомлялося, 12 вересня, по всій території України розпочалися командно-штабні навчання «Непохитна стійкість 2017». Зокрема, й на території Чернігівської області.
Генеральний штаб ЗС України нагадує про відповідальність за ведення фото та відео зйомки військової техніки, режимних військових об’єктів Збройних Сил України та спроб проникнення на їх територію. У районі проведення навчань, над військовими частинами, об’єктами та полігонами всі помічені безпілотні літальні апарати будуть збиті. Особи, які здійснювали запуск або керували цими БПЛА, будуть затримані та притягнуті до відповідальності.

Застерігаємо від провокаційних дій поруч з військовими частинами та колонами військової техніки, а також звертаємось до всіх небайдужих громадян з проханням повідомляти правоохоронні органи про підозрілих осіб та їхні дії.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 823 | Теги: Чернігівщина, безпілотники, військові навчання | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar