реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 22 » На Чернігівщині, у Седневі, відкрили перший музей енергетики
21:16
На Чернігівщині, у Седневі, відкрили перший музей енергетики
На Чернігівщині, у Седневі, відкрили перший музей енергетики Сьогодні, 22 грудня, на Чернігівщині відбулося урочисте відкриття музею енергетики, що розташувався у приміщенні Седневської ГЕС, інформує прес-служба обласної ради.

В експозиції єдиного на Чернігівщині музею історії енергетики - понад 100 експонатів, фотохронік різних періодів, документальних матеріалів, найстарішому з яких більше 110 років.

Звертаючись до учасників церемонії, голова обласної ради Ігор Вдовенко привітав енергетиків з професійним святом та 20-річним ювілеєм компанії «Чернігівобленерго». У своєму виступі він підкреслив, що це підприємство повсякчас демонструвало і продовжує демонструвати стабільні виробничі показники та високу ділову репутацію.

– І зараз, у час непростих викликів, ви з честю витримуєте усі труднощі, забезпечуючи безперебійне постачання електричної енергії в оселі наших громадян, створюєте належні умови для діяльності промислових споживачів. Безумовно, це було б неможливо без грамотної, професійної, самовідданої праці колективу компанії та її керівництва, – наголосив Ігор Вдовенко та висловив сподівання, що спільними зусиллями вдасться подолати усі негаразди і створити в області й державі енергетичну систему європейського рівня.

Під час заходу керівники області та компанії «Чернігівобленерго» заклали капсулу часу з посланням для нащадків.





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1134 | Теги: музей енергетики, Чернігівщина, Седнів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar