реклама партнерів:
Головна » 2017 » Вересень » 3 » На Чернігівщині затримано рецидивіста, який обікрав завод
08:16
На Чернігівщині затримано рецидивіста, який обікрав завод
На Чернігівщині затримано рецидивіста, який обікрав завод 31 серпня поліція Чернігівщини отримала інформацію, що невідома особа проникла на територію заводу та викрала обладнання. На місце пригоди одразу виїхали поліцейські, крадія було затримано.

31-річний чоловік, який наважився проникнути на радіозавод, вже давно цікавив правоохоронців. Його послужний список налічує вже чотири факти крадіжок. Лише проникнувши на територію заводу, спритник поклав око на дві металеві деталі, чотири панелі, шість радіаторів та понад 50 плат. Загальна сума збитків вже сягнула 200 тисяч гривень.

Патрульна та кримінальна поліція затримали чоловіка, а викрадене повернули власнику.

Підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Наразі поліція перевіряє причетність затриманого до інших злочинів.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) — карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове слідство.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області



Категорія: Кримінал | Переглядів: 758 | Теги: Чернігівщина, завод, рецидивіст | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar