реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 15 » Наливайченко запевнив, що не піде на вибори по 206 округу
18:14
Наливайченко запевнив, що не піде на вибори по 206 округу
Наливайченко запевнив, що не піде на вибори по 206 округу Колишній голова СБУ Валентин Наливайченко запевнив, що не буде балотуватися на майбутніх проміжних виборах по 206 виборчому округу у Чернігові.
Про це він повідомив місцевим журналістам сьогодні, 15 грудня, під час прес-конференції, інформує Чернігівщина: події і коментарі

«Я особисто не балотуюся і не є зараз у політичній організації. І мені надзвичайно приємно, я просто зараз цю молоду людину не бачу (ред.- у приміщенні, де проходила прес-конференція), було підтримати когось з тих, хто є молодим, патріотичним і антикорупційним кандидатом, в тому числі і на 206 окрузі»,- зазначив Наливайченко.
Однак, кандидатуру «молодою людини» Валентин Наливайченко так і не озвучив журналістам.

На питання журналістів, чи стане громадська організація «Антикорупційних рух Валентина Наливайченка» під вибори політичною партією, Наливайченко твердо відповів «ні». «Він (ред.- «Антикорупційний рух») є і буде громадським рухом. Це не політичний і не одноденний проект»,- запевнив Наливайченко.

В свою чергу, присутня на прес-конференції Анна Коваленко, яка у 2014 році вже балотувалася по 206 округу, не відкидає можливості своєї участі у виборах у Чернігові.
«Я ще не знаю…Просто, насправді, зараз дуже багато роботи саме в антикорупційній діяльності і про вибори говорити поки рано, тим паче, що вони навіть не призначені. Зараз я бачу лише бажання працювати з чернігівською командою і співпрацювати над тим, щоб навести порядок і місті і області. Трошки попрацюємо, а потім - побачимо»,- заявила Коваленко.

Нагадаємо, що у зв’язку з обранням депутата від 206 округу Владислава Атрошенка Чернігівським міським головою, він має скласти мандат народного депутата, після чого будуть проголошені проміжні вибори по його, 206, округу.



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 906 | Теги: Валентин Наливайченко, антикорупційний рух, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar