реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 14 » Ніжин: Московська «пішла»на Франка — бастували…
22:06
Ніжин: Московська «пішла»на Франка — бастували…
Ніжин: Московська «пішла»на Франка — бастували… А в Ніжині продовжуються баталії між підприємцями з Московської та представниками влади. Воно і не дивно, адже викорчувати дерево, яке проростало корінням в землю протягом багатьох років зовсім не просто. Скільки і якими способами не намагалися розігнати торговців, а місця на тротуарі не залишалися порожніми. Та ось вже 11 грудня на Московській стало незвично-порожньо…

Справа в тому, що громадськість, разом з поліцією, податковою та комунальними службами, починаючи с сьомої ранку, не давали розташуватись базарникам на своїх звичних місцях.

Від перехожих можна було чути коментарі. Хтось казав: «Ой, як просторо і охайно», від когось лунало: «Скільки людей залишилося без роботи». І в цій ситуації не було, не є, і не буде тільки одного погляду, кожен вважає, що по-своєму правий. Та як би там не було, і на другий, і на третій дні по Московській «гуляло перекотиполе». Ось тільки той, хто думав, що це буде кінець, помилявся, бо вже в понеділок, о восьмій годині ранку, біля Ніжинської міської ради зібралися обурені підприємці, які були дуже серйозно налаштовані.

«Палка з двох кінців», по-інакшому цього не назвеш. Адже міська влада зі своєї сторони робить законні дії, бо за санітарними нормами не можна торгувати на тротуарі, яким пересувається люди, а продавці зі своєї сторони тепер не можуть знайти собі місця. За їх словами, вони не проти перейти на інше місце, але ж якщо вони будуть відповідати потрібним стандартам, бо на руїнах працювати, зазначають торговці, то не по-людські.

Одні люди стояли на вулиці і на питання: Чи довго будете тут знаходитись?, відповідали, що якщо потрібно, то і щодня. Зайшовши до холу виконкому, відчувалась напружена атмосфера, адже тут сконцентрувалося найбільше протестувальників, які вже на той час вели перемовини з бухгалтером. Вона вже була згодна піти на зустріч, бо не знала як діяти в ситуації, що виникла і запропонувала кожному з присутніх написати заяви.

У результаті, мітинг закінчився тим, що заяви подали на розгляд найближчого засідання виконкому, а що буде далі, про це можна тільки здогадуватися…

Джерело: Нежатин



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 927 | Теги: вулична торгівля, Ніжин, підприємці | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar