реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 19 » Перша сесія Чернігівської міської ради 7 скликання завершила свою роботу
14:34
Перша сесія Чернігівської міської ради 7 скликання завершила свою роботу
Перша сесія Чернігівської міської ради 7 скликання завершила свою роботу 18 грудня, продовжила свою роботу перша сесія Чернігівської міської ради 7-го скликання. Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко оголосив про присутність на пленарному засіданні 39 депутатів з 42, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю міської ради.

Депутати затвердили порядок денний з 5-ти питань, зокрема:
1. Про внесення змін та доповнень до міського бюджету на 2015 рік.
2. Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 кв. м загальної площі нерухомого майна у м. Чернігові на 2016 рік.
3. Про створення дошкільних навчальних закладів.
4. Про Програму організації та проведення робіт для незайнятого населення м. Чернігова.
5. Про умови оплати праці секретаря міської ради та заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади.

По першому питанню "Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 січня 2015 року "Про міський бюджет на 2015 рік" депутати заслухали інформацію заступника начальника фінансового управління міської ради – начальника відділу фінансів підприємств комунальної власності та з питань нових форм господарювання фінансового управління міської ради Олени Лисенко.

Розглянувши звернення розпорядників коштів міського бюджету, депутати міської ради вирішили погодити запропонований проект рішення з урахуванням наступного: погодили виділення додаткових коштів за рахунок перевиконання доходної частини загального фонду міського бюджету міста Чернігова за підсумками 11 місяців 2015 року. А саме:
- структурним підрозділам Чернігівської міської ради на виплату заробітної плати з нарахуваннями за грудень місяць 2015 року;
- управлінню охорони здоров'я Чернігівської міської ради в сумі 3,1 млн грн для забезпечення своєчасної виплати заробітної плати за другу половину грудня 2015 року працівникам закладів охорони здоров'я;
- бюджету Новозаводської районної у місті ради 15,0 тис. грн для управління праці та соціального захисту населення районної у місті ради на придбання паперу, бланків, конвертів, заправку картриджів та ксерокса.

Депутати також вирішили погодити зміни структурним підрозділам міської ради, управлінням освіти, культури, охорони здоров'я міської ради в частині перерозподілу бюджетних асигнувань в межах загального обсягу призначень головних розпорядників бюджетних коштів для забезпечення своєчасної виплати заробітної плати за другу половину грудня поточного року, розрахунків за енергоносії та інші послуги, придбання запчастин до автомобілів і будівельних матеріалів, а також, для завершення капітального ремонту ліфтів.

Крім того, міська рада встановила мінімальну вартість місячної оренди 1 кв. м загальної площі нерухомого майна у м. Чернігові на 2016 рік на рівні 6,12 грн.

Депутати проголосували також за створення дошкільних навчальних закладів № 9 (за адресою: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 50-а) та № 48 ( за адресою: м. Чернігів, вул. Крупської, 48).

Міська рада затвердила Програму організації і проведення у 2016 році оплачуваних громадських робіт для незайнятих громадян м. Чернігова. Програма має на меті залучення максимально широкого кола незайнятих мешканців міста до участі у виконанні громадських робіт. Це дозволить шляхом матеріальної підтримки і адаптації до трудової діяльності безробітних знизити соціальну напругу й вирішувати проблеми міста у благоустрої, відбудові історико-архітектурних пам'яток, заповідників, меморіальних поховань та об'єктів соціальної сфери.

З міського бюджету на реалізацію Програми виділено 500 тис. грн. З Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття протягом 2016 року, за інформацією Чернігівського міського центру зайнятості, виділяються кошти, не менші обсягів фінансування з місцевого бюджету.

Владислав Атрошенко акцентував увагу керівників комунальних підприємств міської ради та ЖЕКів на необхідності використання резерву людських ресурсів, якими є безробітні, для вирішення потреб міста, особливо у надзвичайних ситуаціях. Міський голова дав доручення Центру зайнятості спільно з комунальними підприємствами об'єднати зусилля, аби у будь-який момент забезпечити наявність достатніх людських ресурсів, необхідної техніки, інструменту та ін.

Крім того, міська рада встановила розміри оплати праці секретаря міської ради та заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

Владислав Атрошенко оголосив завершення першої сесії міської ради 7 скликання та повідомив, що наступна сесія запланована на 28 грудня поточного року.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1209 | Теги: Владислав Атрошенко, Чернігівська міська рада, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar