реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 8 » Питання про припинення повноважень нардепа Владислава Атрошенка можуть розглянути 10 грудня
21:28
Питання про припинення повноважень нардепа Владислава Атрошенка можуть розглянути 10 грудня
Питання про припинення повноважень нардепа Владислава Атрошенка можуть розглянути 10 грудня Питання про припинення повноважень нардепів Бориса Філатова та Владислава Атрошенка, обраних мерами Дніпропетровська та Чернігова, можуть винести на розгляд парламенту вже в четвер, 10 грудня.
Про це повідомляє УНІАН посилаючись на коментарі журналістам заступника голови комітету Верховної Ради України з питань регламенту Павла Пинзеника.

«Рішення комітету про винесення питання на голосування є, його можна ухвалити будь-якої миті. Попередня домовленість – виносити питання на голосування у четвер. Але чи будуть голоси – побачимо», – сказав Павло Пинзеник.

Як відомо, 26 листопада Верховна Рада провалила голосування за складення депутатських повноважень трьома народними депутатами: позафракційним Борисом Філатовим, обраним міським головою Дніпропетровська, членом БПП Владиславом Атрошенком, обраним мером Чернігова, та представницею фракції «Радикальної партії» Златою Огнєвіч, яка написала заяву про добровільне складення повноважень.



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 877 | Теги: Владислав Атрошенко, народний депутат | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar