реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 8 » Поліція Чернігова просить відгукнутися свідків ДТП
19:11
Поліція Чернігова просить відгукнутися свідків ДТП
Поліція Чернігова просить відгукнутися свідків ДТП 4 грудня 2015 року, близько 18 години 35 хвилин, в м. Чернігові по вул. Рокосовського трапилася ДТП за участю невстановленого автомобіля, під керуванням невстановленого водія.
Рухаючись по вул. Рокосовського з боку вул. Доценка в напрямку вул. 1-го Травня, в районі будинку № 42-А автомобіль здійснив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину зліва направо відносно напрямку руху транспорту по нерегульованому пішохідному переходу.

Внаслідок наїзду, пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений каретою швидкої медичної допомоги до травмпункту міськлікарні № 2, де після медичного огляду та надання медичної допомоги, госпіталізований до реанімаційного відділення.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху), що передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Шановні громадяни!
Прохання до всіх, кому що-небудь відомо про цю аварію, або про транспортний засіб чи водія причетного до неї, повідомте, будь-ласка за номерами 619-829, 619-911 або «102».

Дякуємо за співпрацю та допомогу!

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1312 | Теги: поліція, ДТП, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar