реклама партнерів:
Головна » 2017 » Жовтень » 16 » Поліція Чернігова викрила шахрайський дует у момент скоєння їхньої афери
18:04
Поліція Чернігова викрила шахрайський дует у момент скоєння їхньої афери
Поліція Чернігова викрила шахрайський дует у момент скоєння їхньої афери Поліцейський затримав шахрайку як раз при спробі заволодіти золотим ланцюжком вагою близько 15 грамів. Аферистка разом зі своїм спільником, купуючи прикрасу, нібито перерахувала на банківську картку власниці ланцюжка кругленьку суму. Насправді ж просто обдурила жінку.
Повідомлення на номер «102» про затримання шахрайки надійшло від капітана поліції в неділю опівдні. Він повідомив, що кілька хвилин тому невідома жінка, шахрайським шляхом та зловживаючи довірою, намагалася заволодіти золотим ланцюжком. На місце пригоди одразу ж прибув екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції які задокументували факт шахрайства та доставили зловмисницю на Шевченка 13.
В ході проведення перевірки було встановлено, що одна молода жінка вирішила продати свій ланцюжок та виставила його на сайт оголошень. Невдовзі знайшовся і покупець – теж особа жіночої статі. Домовились про зустріч, але на зустріч продавчиня попросила піти свого знайомого, який служить в поліції.
За товаром прийшло двоє: чоловік та жінка. Вони оглянули ланцюжок та погодилися його купити, при цьому чоловік відійшов до банкомата нібито перерахувати гроші за прикрасу і за кілька хвилин на телефон поліцейському прийшло SMS про, нібито, здійснення проплати. Але капітан поліції звернув увагу на те, що SMS надіслано не з банківського номера, а зі звичайного і затримав жіночку до з’ясування обставин. Її спільник на місці оборудки так і не з’явився. Правоохоронцями Чернігова також було встановлено, що і жінка, і її спільник — раніше судимі.
За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального Кодексу України (шахрайство), що карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.
Досудове розслідування триває.

За інформацією сектору комунікації поліції Чернігівської області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 959 | Теги: поліція, золотий ланцюжок, шахрайка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar