реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 31 » Про видачу кредитів за програмою «Власний дім»
17:39
Про видачу кредитів за програмою «Власний дім»
Про видачу кредитів за програмою «Власний дім» У передостанній день року директор Департаменту ЖКГ Чернігівської ОДА Юрій Євтушенко провів засідання обласної комісії із визначення пріоритетних напрямків надання довгострокових пільгових кредитів індивідуальним сільським забудовникам за програмою «Власний дім».

Комісією було розглянуто анкети 17 громадян щодо можливості надання їм пільгового довгострокового кредиту на підставі клопотань райдержадміністрацій та місцевих органів самоврядування.

За результатами розгляду наданих анкет, комісія дозволила Фонду індивідуального житлового будівництва на селі надати 15 кредитів індивідуальним забудовникам, попередньо провівши переддоговірну перевірку їх майнового стану та можливості повернення в подальшому отриманого кредиту. Було відмовлено у наданні дозволу на виділення кредитів 2 громадянам, як таким, що не відповідають вимогам Правил надання довгострокових пільгових кредитів індивідуальним сільським забудовникам житла Чернігівським обласним Фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.

За повідомленням Департаменту житлово-комунального господарства,
регіонального розвитку та інфраструктури ОДА




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1196 | Теги: Власний дім, кредити, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar