реклама партнерів:
Головна » 2021 » Травень » 8 » Рибоохоронцями знищено понад три кілометри сіток
20:40
Рибоохоронцями знищено понад три кілометри сіток
Рибоохоронцями знищено понад три кілометри сіток Сьомого травня 2021 року Чернігівським рибоохоронним патрулем знищено 151 од. заборонених знарядь лову: 126 од. сіток зяберних (одностінних), 23 од. сіток поріжних, один ятір та ості. Загальна довжина утилізованих сітних знарядь лову скала 3 307 метрів.

Знищення відбулося в присутності спеціальної комісії за участі представників Головного управління Державної податкової служби в Чернігівській області, фінансового управління Чернігівської міської ради та головного державного виконавця Деснянського відділу державної виконавчої служби у місті Чернігові.
Знищувалися знаряддя лову вилучені у порушників Правил рибальства за ч. 3 ст. 85 КУпАП, конфісковані у порушників відповідно до рішень судів та згідно з актами виявлення та вилучення безгосподарського майна. Ліквідація здійснювалась шляхом приведення заборонених знарядь у непридатність для використання – рубанням та різанням.

Всього з початку року Чернігівським рибоохоронним патрулем знищено 8 281 метр сіток.
Чернігівський рибоохоронний патруль нагадує, що за використання заборонених знарядь лову (сітки без дозволу на промисел, електрострум, вогнепальна зброя, вибухові або отруйні речовини тощо) передбачена адміністративна відповідальність за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Відповідно до цієї статті на порушника накладається штраф у розмірі від 340 до 680 грн з можливою конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення, які є приватною власністю порушника, та незаконно добутих водних біоресурсів.
Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову, прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» Чернігівського рибоохоронного патруля (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).

за інф. Чернігівського рибоохоронного патруля



Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 7708 | Теги: рибоохоронний патруль, рибінспекція, рибоохорона | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar