реклама партнерів:
Головна » 2017 » Жовтень » 15 » Розпочав роботу XVII Крайовий З’їзд СУМ в Україні
18:30
Розпочав роботу XVII Крайовий З’їзд СУМ в Україні
Розпочав роботу XVII Крайовий З’їзд СУМ в Україні У Чернігові розпочав роботу XVII Крайовий З’їзд СУМ в Україні, який є найвищим керівним органом нашої крайової організації та скликається раз на два роки, інформує Український погляд.

Для участі в зібранні прибули делегати з різних куточків України, де діють сумівські осередки, запрошені гості.
Учасників зібрання привітали голови Крайових Управ минулих каденцій подруга Неля Лавриненко та друг Віктор Войцехівський.

З вітальним словом до присутніх звернулися представники Молодіжного Націоналістичного Конгресу – член Центрального Проводу МНК Сергій Репік та член Ради Честі МНК Дмитро Швед. Вони наголосили на важливості співпраці МНК та СУМ задля добра української справи.

До вітань долучилася представниця Центру Національного Відродження України імені Степана Бандери подруга Світлана Вербова.

Також було зачитано вітального листа від Світової Управи СУМ.

«Сьогоднішня ваша зустріч є доброю нагодою підбити підсумки роботи, оцінити сучасний стан розвитку організації, накреслити перспективи для її дальшого поступу. – йдеться в вітальній адресі Світової Управи СУМ. – І хоча відбувається вона в нелегкий для нашої Вітчизни час, позначений бойовими діями на Сході України, окупацією частини території країни, анексією Автономної Республіки Крим, та все ж – це зустріч людей, яким не байдужа доля Батьківщини, і які, на різних відтинках суспільної праці, докладають максимум своїх зусиль для прискорення перемоги та утвердження Української Самостійної Соборної Держави. І це вселяє надію на успіх нашої з вами справи!».

На адресу З’їзду надійшов лист від Міністерства молоді та спорту України, Крайових Управ Спілки Української Молоді в Америці, Канаді, Аргентині, Австралії.

Триватиме Крайовий З’їзд з 15 по 16 жовтня.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 716 | Теги: патріоти, молодь, СУМ | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar