реклама партнерів:
Головна » 2017 » Вересень » 3 » Рух тролейбусів за маршрутами № 1, 8, тимчасово здійснюватися не буде
19:24
Рух тролейбусів за маршрутами № 1, 8, тимчасово здійснюватися не буде
Рух тролейбусів за маршрутами № 1, 8, тимчасово здійснюватися не буде Управління транспорту та зв’язку міської ради інформує, що 4, 5 та 6 вересня поточного року, для проведення робіт з реконструкції дорожнього покриття буде перекритий рух транспорту на відрізку вулиці Шевченка від перехрестя з вул. Пушкіна до перехрестя з вул. О. Міхнюка, включаючи перехрестя.

Рух тролейбусів за маршрутами № 1; 8; здійснюватися не буде. Тролейбусний маршрут № 9 тимчасово скорочується і буде рухатися від ЗАЗ до вул. Шевченка (по маршруту №2).

Автобусні маршрути № 1А (замість тролейбуса №1); 7; 16; 27; 30; 39; 44; будуть здійснювати об’їзд перекритої ділянки по: вулиці О. Молодчого, проспекту Перемоги та вулиці Гончій. При цьому зупинки громадського транспорту «Красний міст» в обох напрямках, у зазначений період, обслуговуватися не будуть.

З 6 вересня по 5 жовтняпоточного року, для проведення робіт по заміні теплової мережі КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірми «ТехНова» цілодобово буде перекритий рух автотранспорту на ділянках дороги по вул. В’ячеслава Чорновола від проспекту Миру до вул. Першої Гвардійської Армії та по вул. Першої Гвардійської Армії від вул. В’ячеслава Чорновола до вул. Самострова.

Автобусні маршрути № 25 та 39 будуть здійснювати об’їзд перекритої ділянки по: вулицях І. Мазепи та Любецькій. При цьому зупинки громадського транспорту «Поліклініка №3», «вул. В. Чорновола» (біля кардіологічного центру) в обох напрямках та зупинка «Автошкола» (на вул. І. Богуна), у зазначений період, обслуговуватися не будуть.

Чернігівців просять вибачити за тимчасові незручності та дякують їм за розуміння.

Прес-служба Чернігівської міської ради за інф. управління транспорту та зв'язку



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 657 | Теги: ремонт доріг, тролейбус, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar