реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 1 » Триває ремонт закладів бюджетної сфери Коропщини
17:58
Триває ремонт закладів бюджетної сфери Коропщини
Триває ремонт закладів бюджетної сфери Коропщини 30 листопада перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич та фахівці відповідних структурних підрозділів з робочим візитом побували в Коропському районі. Під час візиту їх супроводжував голова райдержадміністрації Володимир Куніцин.

Метою поїздки було ознайомлення з ходом ремонтних робіт в закладах бюджетної сфери, фінансування яких здійснюється за рахунок субвенції з державного бюджету.

Першим оглянутим об’єктом став дошкільний навчальний заклад «Дзвіночок», де тривають роботи з утеплення фасаду. Під час візиту було обговорено можливості проведення ремонтних робіт у коридорі закладу та відповідні зміни, що вноситимуться до проектно-кошторисної документації.

Наступним об’єктом, на якому побував Леонід Сахневич, став районний будинок культури. Востаннє він ремонтувався у 1984 році. Вивчаючи обсяг ремонтних робіт, які необхідно провести в РБК, перший заступник голови ОДА зауважив, що сьогодні керівництво держави з розумінням ставиться до потреб регіону та сприяє реалізації важливих для краю проектів.

До таких належить і реконструкція поліклінічного відділення центральної районної лікарні у Коропі. Ознайомившись з її ходом, Леонід Сахневич зазначив: «Я задоволений, що роботи по завершенню ремонту поліклініки ведуться динамічно. Як районна влада, так і підрядні організації підійшли серйозно і відповідально до своїх завдань. Також приємно, що громади району взяли участь у співфінансуванні даного об’єкту. Наразі головне - якнайшвидше впоратися із зовнішніми роботами.»

Перший заступник голови ОДА висловив сподівання, що заходи, яких вживає обласна влада, дадуть позитивний результат, і після придбання відповідного обладнання жителі Коропщини отримуватимуть якісні лікувальні послуги, не шукаючи допомоги в інших регіонах.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 893 | Теги: Коропщина, будівництво, субвенції | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar