реклама партнерів:
Головна » 2021 » Травень » 24 » У Чернігівському туристичному центрі обговорять наповнення активностями пішохідної вулиці Святомиколаївської
18:14
У Чернігівському туристичному центрі обговорять наповнення активностями пішохідної вулиці Святомиколаївської
У Чернігівському туристичному центрі обговорять наповнення активностями пішохідної вулиці Святомиколаївської Цієї п’ятниці, 28 травня, о 17:00 відбудеться відкрите обговорення у Туристичному інформаційному центрі Чернігова щодо наповнення активностями пішохідної вулиці вихідного дня, а саме Святомиколаївської, Чернігівщина: Події і коментарі.

Нагадаємо, на січневій сесії Чернігівської міської ради 2021 року було прийнято рішення щодо трансформації простору на вулиці Святомиколаївська, що біля обласної філармонії, та поступового перетворення її на пішохідну. І цього року, зважаючи на чималий запит від чернігівців, вулицю наповнять різними активностями аби подивитися чи буде до вподоби такий формат містянам та його гостям обласного центру.

“Запрошую усіх небайдужих до обговорення наповнення змістами вул. Святомиколаївська на теплий період вихідних днів, яким буде старт, та яким стане фініш”, – написав на своїй сторінці начальник управління культури та туризму ЧМР Олександр Шевчук.

Якщо ж ви маєте цікаву ідею, однак не можете прийти на обговорення, то можете надіслатити її в гугл формі посиланням



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 2503 | Теги: туризм, Святомиколаївська, пішохідна вулиця, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar