реклама партнерів:
Головна » 2017 » Вересень » 24 » У Чернігові на маршрут вийшов "співочий тролейбус"
08:54
У Чернігові на маршрут вийшов "співочий тролейбус"
У Чернігові на маршрут вийшов У Чернігові на день міста У Чернігові артисти хору імені Бортнянського влаштували концерт у тролейбусі У Чернігові артисти хору імені Бортнянського влаштували концерт у тролейбусі на маршрут вирушив музичний тролейбус. Серед звичайних пасажирів просто під час поїздки співали наживо артисти хору імені Бортнянського, йдеться в сюжеті ТСН.

Репертуар артисти підбирали ретельно, щоби сподобався вибагливому пасажиру. Найбільше переживали через акустику, конструктори, які розробляли тролейбус, про неї не подбали. "Тут узагалі немає акустики, все повинно виводитися голосами. Але в нас зібрані найкращі ансамблеві виконавці нашого міста – впораються, проблем із цим не буде", - переконаний художній керівник Іван Богданов.

Під We will rock you перші пасажири почали посміхатися, а кондуктор пішов у танок. "Це справжній супер! Це жива музика! Вони зарадять мене на повну", - радів Анатолій Сергієв. Пасажирів набивається повний салон, квитки купують із задоволенням – це найдоступніший спосіб послухати хористів. Люди навіть забувають про те, куди їхали і де їм виходити – пропускають зупинки з усмішкою на обличчі. "Це неперевершено, це словами не описати", - дякують вони.





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 919 | Теги: тролейбус, Чернігів, хор Бортнянського | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar