реклама партнерів:
Головна » 2017 » Жовтень » 7 » У Чернігові затримано "золотого грабіжника"
19:43
У Чернігові затримано "золотого грабіжника"
У Чернігові затримано До поліції звернулася 55-річна жінка, до якої в центрі міста підійшов невідомий чоловік і відкрито заволодів її золотим ланцюжком. Поліція негайно виїхала на місце події та розкрила злочин «по гарячим слідам».

За словами жінки, невідомий чоловік у центрі міста нахабно зірвав золотий ланцюжок і втік, тож вона одразу подзвонила до поліції. Уході оперативно-розшукових заходів кримінальна поліція Чернігова «по гарячим слідам» вийшла на слід 40-річного чоловіка, який не має постійної роботи. Останній у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення.

Нагадаємо, що в серпні поліція затримала раніше судимого чоловіка, який зірвав золото з трьох жінок, а у вересні — наркозалежного, який умудрився зірвати з десяток ювелірних виробів, щоб закласти до ломбарду та купити наркотики.

Інформація за усіма фактами внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (пограбування) — карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

За інформацією сектору комунікації
поліції Чернігівської області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 853 | Теги: золотий ланцюг, крадіжка, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar