реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 21 » У Прилуках поліція затримала автівки порушників
19:21
У Прилуках поліція затримала автівки порушників
У Прилуках поліція затримала автівки порушників У рамках оперативно-профілактичного відпрацювання Прилук інспектори роти ДПС Головного управління Національної поліції в Чернігівській області затримали автомобіль, який перебував у розшуку.

Бусик «Volkswagen Transporter» поліцейські затримали неподалік від АЗС. За кермом перебував 36-річний прилучанин. Під час перевірки документів та автомобіля по базі «Угон» було встановлено, що автомобіль знаходиться у розшуку з 10 грудня цього року. Патрульні повідомили про цю подію чергову частину Прилуцького відділу поліції, на місце одразу прибула слідчо-оперативна група.

Інший автомобіль «Audi A6» патрульні роти ДПС ГУНП в Чернігівській області зупинили для перевірки документів і встановили, що 38-річний місцевий житель керує легковиком, державний номер якого належить зовсім іншому транспортному засобу - «Volkswagen Transporter». На місце події для документування події і з'ясування обставин була направлена слідчо-оперативна група.

Автомобілі доставлені до Прилуцького відділу поліції та поставлені на тимчасовий майданчик тримання авто. Водії дають пояснення, триває перевірка.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 913 | Теги: Прилуки, Кримінал, автомобіль | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar