реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 8 » Владислав Атрошенко привітав колектив міської ради з Днем місцевого самоврядування
19:18
Владислав Атрошенко привітав колектив міської ради з Днем місцевого самоврядування
Владислав Атрошенко привітав колектив міської ради з Днем місцевого самоврядування 7 грудня з нагоди Дня місцевого самоврядування у залі засідань міської ради міський голова Владислав Атрошенко привітав працівників всіх структурних підрозділів міської ради з професійним святом.

Звертаючись до чисельного колективу, він підкреслив, що сьогодні перед представниками органів місцевого самоврядування стоять важливі завдання та відповідальність – дбати про благополуччя і сталий розвиток громади міста.

"Успішна робота органів місцевого самоврядування – запорука стабільності життєдіяльності місцевої громади та засіб вирішення непростих питань у житті рідного краю", - сказав В. Атрошенко.

Він подякував колективу за нелегку та відповідальну працю, спрямовану на розвиток і зміцнення територіальної громади міста та побажав усім наснаги і твердості у справі успішної реалізації спільних завдань на благо процвітання міста та всієї держави.

Працівникам міської ради Владислав Атрошенко вручив Почесні грамоти Чернігівської міської ради та виконавчого комітету та Подяки Чернігівського міського голови за сумлінну службу в органах місцевого самоврядування та з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування.

З нагоди Дня місцевого самоврядування для працівників міської ради відбувся святковий концерт.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 951 | Теги: Владислав Атрошенко, самоврядування, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar