реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 22 » Зарплата менського міського голови — 4,5 тисячі гривень
07:59
Зарплата менського міського голови — 4,5 тисячі гривень
Зарплата менського міського голови — 4,5 тисячі гривень Менський мер Геннадій Примаков першим з міських голів обнародував у районній газеті інформацію про свою заробітну плату. Вона становить 4,5 тисячі в місяць, – пише Тамара Кравченко, повідомляє Менське Наше слово

— Це зарплата невелика, — говорить Геннадій Примаков. — Але я з розумінням поставився до такої суми. Вона співвідноситься з рівнем зарплат і пенсій, які отримують наші люди.

— Кажуть, ніби ви розраховували на 14 тисяч гривень?
— Ніхто на таку зарплату не розраховував. Може, й треба б міському голові отримувати 14 тисяч, але за умови, що у місті будуть відремонтовані дороги, не буде інших проблем. Кошти не були моєю головною метою. Таку зарплату — чотири з половиною тисячі — я отримував і на попередній посаді, коли був заступником голови райдержадміністрації. Роботи у голови міськради, повірте, більше, ніж у голови РДА.

— У Мені з вашим приходом на посаду мера почала реконструюватися система вуличного освітлення. Це напрацювання попереднього міського голови?
— Кошти на реконструкцію виділені Евросоюзом за грантовим контрактом. Проект підготовлений попереднім міським головою Федором Фесюном. Але мало знайти фарби, треба ще намалювати картину.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 848 | Теги: зарплата, мена, міський голова | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar