реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 27 » Зухвале пограбування в селі Галиця Ніжинського району
13:11
Зухвале пограбування в селі Галиця Ніжинського району
Зухвале пограбування в селі Галиця Ніжинського району Наразі і в Ніжині, і в Ніжинському районі зросла кількість пограбувань. У зв’язку з тим, що кримінальна ситуація загострюється, просимо правоохоронні органи звернути посилену увагу на такі події, аби зберегти майно людей.
Один із таких прикрих випадків пограбування трапився в ніч на 26 грудня в с. Галиця Ніжинського району. Зі слів власника зниклого майна, 28-річного Олександра, злодії похазяйнували у його гаражі і в літній кухні. Чоловік проживає в Ніжині, а в Галиці у нього находиться подвір’я з пасікою і будиночком (в якому ніхто не живе), гараж та літня кухня. Ймовірно, зловмисники знали, що на той момент господаря вдома немає, тож і зважилися прибрати до рук те, що їм не належить.
Як розповів Олександр, крадії залізли до гаража, вибивши скло у вікні. Замок же на дверях вони не чіпали, так він і висить зачинений по цей час. Що саме вкрадено – поки що невідомо, але зберігалися в гаражі запчастини від легкового авто та різні господарські інструменти (сокири, молотки тощо). Біля гаража розміщувалася електропроводка, то її крадії обірвали і просто кинули на землю. Не погребували вдертися і до літньої кухні, де теж зберігався інвентар – тут уже зірвали замок. У будинку теж розбили скло у вікні й вийняли раму…
Сліди цих неприємних подій сьогодні вранці помітили сусіди Олександра. Як виявилося, до них злодії теж завітали: у хліві, де господарі тримають курей, теж зірвано замок, але домашні пернаті не зникли, мабуть, крадіїв цікавили не вони…
Зараз, за словами Олександра, на місці події працює бригада правоохоронців. «Я нікого не підозрюю, – говорить Олександр, – сподіваюся, що правоохоронці все з’ясують». Чоловік зазначив, що в їхньому селі час від часу трапляються крадіжки: кілька місяців тому в галичан невідомі покрали домашню худобу.
«Новорічних свят це мені не зіпсує, – зізнається господар зниклого майна, – але сподіваюся, що злодіїв буде знайдено найближчим часом».
За роз’ясненням цієї ситуації та детальною інформацією ми звернемося до правоохоронців, аби вони надали нам статистику подібних випадків по сільській місцевості району.

Джерело: Нежатин




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1202 | Теги: пограбування, Ніжинський район | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar