реклама партнерів:
Головна » 2019 » Жовтень » 21 » Два золота філармонійного центру у Національному бізнес-рейтингу
19:46
Два золота філармонійного центру у Національному бізнес-рейтингу
Два золота філармонійного центру у Національному бізнес-рейтингу Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм посів п’яте місце (Золото) у цьогорічному Національному бізнес-рейтингу. Про це повідомила голова оргкомітету рейтингу Інна Литвинова.

Щороку Національний бізнес-рейтинг проводить загальнодержавний аналіз успішності підприємств у своїй сфері діяльності. У 2019-му вивчалися основні показники фінансово-господарської діяльності майже 330 тисяч українських підприємств.

У підсумку Чернігівський обласний філармонійний центр увійшов до десятки кращих суб’єктів господарювання в Україні, що здійснюють театральну та концертну діяльність, за показником «Коефіцієнт оборотності грошових коштів», посівши п’яте місце. Крім того, філармонійний центр посів перше місце (Золото) серед суб’єктів господарювання Чернігівщини у номінації «Фінансові показники успішної діяльності».

У топ-п’ятірку «золотих» державних і комунальних театрально-концертних підприємств України, за результатами загальнодержавного економічного ранжування суб’єктів господарювання за показником «Коефіцієнт оборотності грошових коштів», також увійшли Державна циркова компанія України (І місце), «Пересувний цирк України» (ІІ місце), Національний будинок органної та камерної музики (ІІІ місце), Національний академічний український драматичний театр ім. М. Заньковецької (ІV місце).

Серед державних і комунальних підприємств Чернігівської області, що здійснюють театральну та концертну діяльність, у номінації «Фінансові показники успішної діяльності» Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм випередив Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр ім. Т. Шевченка та Чернігівський театр ляльок ім. О. Довженка.

У листі до генерального директора — керівника художнього обласного філармонійного центру, заслуженого діяча мистецтв України Сергія Теребуна голова оргкомітету Національного бізнес-рейтингу Інна Литвинова підкреслила: «Підсумки щорічного загальнодержавного рейтингового аналізу свідчать про міцні позиції організації. Висловлюємо щиру подяку Вам як професіоналу і керівнику ефективної організації».

Джерело: прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм




Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1813 | Теги: філармонійний центр, бізнес-рейтинг, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar