реклама партнерів:
Головна » 2019 » Жовтень » 27 » Футбол. Чернігівська Десна розгромила Львів і повернулася на третє місце в УПЛ
18:50
Футбол. Чернігівська Десна розгромила Львів і повернулася на третє місце в УПЛ
Футбол. Чернігівська Десна розгромила Львів і повернулася на третє місце в УПЛ У матчі 12-го туру української Прем'єр-ліги "Львів" приймав на своєму полі чернігівську "Десну".
Гості здобули розгромну перемогу з рахунком 4:1, повідомляє УНІАН
Вже на першій хвилині арбітр призначив пенальті у ворота господарів поля, який реалізував Денис Фаворов. Дуже швидко "Десна" подвоїла перевагу: Конопля пройшов по флангу і прострілив у штрафний, звідки Хльобас завдав точного удару в дальній кут.
Ще до перерви чернігівці фактично поховали інтригу: Калітвінцев віддав пас на Дегтярьова в штрафну, а той легко переграв голкіпера. На старті другого тайму Хльобас оформив дубль дальнім ударом.
Львів'яни на 60-й хвилині скоротили відставаннями зусиллями Пернамбуко, але на більше господарів не вистачило. Крім того, з 80-ї хвилини "Львів" грав у меншості після видалення Ренана.
"Львів" - "Десна" - 1:4
Голи: Пернамбуко, 60 - Д, Фаворов, 2 (с пенальті), Хльобас, 9, 46, Дегтярьов, 41
"Львів": Сарнавський, Гончар, Борзенко, Братков, Насонов, Приймак, Квасний (Богунов, 46), Пернамбуко, Алваро (Велвес, 89), Шина (Зубков, 61), Ренан
"Десна": Паст, Конопля, Гітченко, Імереков, Западня, Д. Фаворов, Огіря (Єрмаков, 87), Калітвінцев (Старенький, 78), А. Фаворов, Хльобас, Дегтярьов (Картушов, 68)
Попередження: Алваро, Ренан, Богунов - Конопля, Картушов Вилучення: Ренан, 80 (друга жовта)

"Десна" набрала 23 очки та повернулася на третє місце в турнірній таблиці УПЛ. У "Львова" - вісім очок і передостаннє місце.



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 2239 | Теги: упл, футбол, ФК Десна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar