реклама партнерів:
Головна » 2019 » Жовтень » 15 » На Чернігівщині відкрили монументи воїнам-захисникам
18:55
На Чернігівщині відкрили монументи воїнам-захисникам
На Чернігівщині відкрили монументи воїнам-захисникам Стелу воїнам-захисникам незалежності, суверенітету, територіальної цілісності України урочисто відкрили учора, 14 жовтня, на Алеї Героїв у місті Семенівка. Почесну місію виконали бійці, які воювали на Сході країни.

На монументі викарбуваний воїн, який схилився над могильним хрестом. Позаду нього зображені спис, меч та козацька булава. Вартість триметрової споруди з чорного металу – 200 тисяч гривень, виділені з міського бюджету.

Віддаючи данину шани героям, які загинули, захищаючи територіальну цілісність нашої держави, представники органів влади та громадськість поклали квіти до підніжжя стели. Захід супроводжувався виступом чернігівського кобзаря Василя Нечепи.

Цього ж дня у Сновську відкрили стелу «Захисникам України». Присутні вшанували пам’ять героїв хвилиною мовчання і поклали квіти до монументу.

Ініціативу реалізували за кошти місцевого бюджету. Автор – Олег Сергеєв. Художня ідея Олександра Авдієнка – батька загиблого героя Максима Авдієнка.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації








Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1573 | Теги: Семенівка, монумент, Сновськ, Захисник України | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar