реклама партнерів:
Головна » 2019 » Жовтень » 30 » Нардеп Антон Поляков розпочав збирання підписів про висловлення недовіри Генеральному прокурору
18:44
Нардеп Антон Поляков розпочав збирання підписів про висловлення недовіри Генеральному прокурору
Нардеп Антон Поляков розпочав збирання підписів про висловлення недовіри Генеральному прокурору "Нарешті отримав від апарату Верховної Ради України бланки для збирання підписів про висловлення недовіри Генеральному прокуророві України - пану Рябошапці", повідомляє на сторінці facebook народний депутат-мажоритарник Антон Поляков.

"Аж 12 днів чекав 10 аркушів, роздрукованих на звичайному принтері.. Розпочинаємо збирати підписи!", зазначає народний обранець від "Слуги народу".

Як повідомляв ""Чернігівський формат", 28 жовтня Антон Поляков на засіданні фракції, задав питання Президенту щодо ситуації з неподписанням Генпрокурором подання на зняття недоторканності з депутата Приходька.
"Виявляється Президент взагалі не в курсі ситуації. Також він не знав, що я попросив Голову Верховної Ради терміново виготовити підписні листи на висунення недовіри Генпрокурору депутатами. Дуже багато депутатів готові поставити свій підпис за бездіяльність пана Рябошапки. Але пан Розумков чомусь не поспішає їх видавати. Також я розповів Президенту, що сьогодні високопосадовці МВС повідомили мені, що партнер Приходько, теж депутат Верховной Ради 9 скликання замовив мене одному з кримінальних авторитетів за мій "тиск" на Генпрокурора. Президент пообіцяв розібратися в цій ситуації", наголошує народний депутат.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 816 | Теги: недовіра, підписні листи, Генеральний прокурор, Антон Поляков | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar