реклама партнерів:
Головна » 2019 » Жовтень » 1 » Потужну промоцію Чернігова готуються розпочати з наступного року
08:26
Потужну промоцію Чернігова готуються розпочати з наступного року
Потужну промоцію Чернігова готуються розпочати з наступного року Масштабною промоцією Чернігова для залучення сюди в’їзних туристів можуть зайнятися вже з наступного року. Як ми вже згадували в одній з попередніх новин, чернігівський міський голова оголосив про це на розширеній нараді минулого тижня.

На промоцію міста в бюджеті наступного року потрібно закласти відповідні кошти – більші, ніж зараз, - вважає мер. Вони мають піти на два напрямки: рекламні заходи з популяризації і міста і рекламу заходів, які проводяться в місті.

Для грамотної промоції міста Владислав Атрошенко доручив залучити фахівців.

- На мій погляд очевидно, що «рецепт» правильної реклами повинен давати відповідний фахівець. Щоби кошти на рекламу були витрачені з максимальним результатом, - зазначив він.

Раніше, коли в минулі роки мова йшла про планування витрат на цей напрямок у попередніх річних бюджетах, Владислав Атрошенко, навпаки, висловлювався за відтермінування масованої промоції міста. На думку мера, спочатку треба було відремонтувати хоча б центральну його частину та в’їзд у Чернігів, а також обладнати принаймні мінімальними зручностями місця, де розвантажуються туристичні автобуси.

Активна промоція міста має відбуватися одночасно зі збільшенням кількості міських розважальних заходів протягом теплого сезону.

- Я прошу також більш серйозно підійти до плану заходів, плану фестивалів. Різні напрямки: бджолярі хай їдуть до нас, ковалі, хлібопекарі, фестиваль зробити фаст-фудів, фестиваль фольклорний, джазовий, рок-фестиваль, музики кантрі, парад салютів. Останнє - якщо це можливо по закону. Музики хай грають, книжки хай виставляються, все що завгодно. Я хотів би і готелі існуючи задіяти, і якісь екскурсійно-туристичні фірми, можливо київські, і так далі, - доручив міський голова на нараді.

Джерело: пресслужба Чернігівської міської ради



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 511 | Теги: туризм, промоції, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar