реклама партнерів:
Головна » 2019 » Жовтень » 16 » Президент визначився з кандидатурою на голову Чернігівської ОДА
15:04
Президент визначився з кандидатурою на голову Чернігівської ОДА
Президент визначився з кандидатурою на голову Чернігівської ОДА Сьогодні офіс Президента подав на узгодження кандидатури на голів Кіровоградської, Сумської та Чернігівської обласних держадміністрацій.

Офіс президента подав до Кабінету Міністрів на узгодження кандидатури на трьох голів обладміністрацій, - повідомляє народний депутат Олексій Гончаренко на сторінці facebook

Пропонується на посаду голови Кіровоградської ОДА Андрія Балоня, Сумської ОДА - Сергія Леонова, Чернігівської ОДА - Андрія Прокопенка.

"Питання вирішили перенести на наступне засідання та запросити кандидатів", - зазначає у повідомленні нардеп.

Нагадаємо, раніше у коментарі Андрій Прокопенко підтверджував, що претендує на посаду голови Чернігівської облдержадміністрації, пише Час Чернігівський

Про Андрія Прокопенка відомо те, що він закінчив філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Кандидат філософських наук. У 2012-2013 роках Андрій Прокопенко працював радником Віце-президента, а згодом очолював один з департаментів нафтової компанії ТНК-ВР(Бі-Пі).

З 2015 року очолює компанію “Прокопенко та партнери”, яка спеціалізується на управлінні виборчими кампаніями, стратегічних та кризових комунікаціях.

У 2015 році обраний депутатом Чернігівської облради від фракції «Наш край». За рік, у 2016-му, склав мандат.

У березні 2018-го був обраний заступником голови Чернігівської обласної організації Аграрної партії. На парламентських виборах 2019 року очолював Одеський обласний штаб "Слуги народу".

Олексій Гончаренко також пише: " Офис Президента подал на губернатора Черниговской области - политтехнолога Андрея Прокопенко, который в 2013 году занимался местными выборами в Российской Федерации.
Наслаждайтесь его опытом работы и избирательными кампаниями. Человек вот в России работал, в Крыму, в Одесской области. Это назначение просто прекрасно подходит под описанную концепцию власти Зеленского: только профессионалы и технократы. Ага, только их и назначают.
АПД!!

Помимо этого, Прокопенко работал директором департамента коммуникации и корпоративных СМИ в нефтяной компании «ТНК-ВР Менеджмент» (Москва, Россия).
А вот это уже не просто выборы проводить, это, по сути, компания один из столбов путинского режима в России.
Хорошее назначение в ключевой для Украины регион. Браво, господин Президент.".



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1858 | Теги: Чернігівська ОДА, кадри, Прокопенко Андрій | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar