реклама партнерів:
Головна » 2019 » Жовтень » 28 » Про що запитував нардеп Антон Поляков у Президента Володимира Зеленського
21:04
Про що запитував нардеп Антон Поляков у Президента Володимира Зеленського
Про що запитував нардеп Антон Поляков у Президента Володимира Зеленського "Сьогодні ввечері, на засіданні фракції, задав питання Президенту щодо ситуації з неподписанням Генпрокурором подання на зняття недоторканності з депутата Приходько", пише народний депутат-мажоритарник Антон поляков на сторінці facebook

"Виявляється Президент взагалі не в курсі ситуації. Також він не знав, що я попросив Голову Верховної Ради терміново виготовити підписні листи на висунення недовіри Генпрокурору депутатами. Дуже багато депутатів готові поставити свій підпис за бездіяльність пана Рябошапки. Але пан Розумков чомусь не поспішає їх видавати. Також я розповів Президенту, що сьогодні високопосадовці МВС повідомили мені, що партнер Приходько, теж депутат Верховной Ради 9 скликання замовив мене одному з кримінальних авторитетів за мій "тиск" на Генпрокурора. Президент пообіцяв розібратися в цій ситуації", повідомляє народний депутат.

Як повідомляв «Чернігівський формат», нардеп чернігівець Антон Поляков проголосував «проти» закону про кешбек та касові апарати. Поляков обраний по 206 виборчому округу, висунутий партією «Слуга народу».



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1122 | Теги: Зеленський, Антон Поляков, Слуга народу | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar