реклама партнерів:
Головна » 2019 » Жовтень » 18 » Школяр з Менщини зробив фото мобільним телефоном. І отримав 50 євро
18:33
Школяр з Менщини зробив фото мобільним телефоном. І отримав 50 євро
Школяр з Менщини зробив фото мобільним телефоном. І отримав 50 євро Фото, зроблене учнем Стольненської школи Леонідом Луцуком, оцінили в Італії. І навіть надіслали винагороду – 50 євро, яку він отримав у регіональному відділенні Міжнародного дитячого фонду в Чернігові.

– Коли робив той знімок, ще не так багато знав про фотомистецтво, – каже Леонід. – Тепер маю більше вмінь та навичок у цій справі.

Дев’ятирічний переможець навчається в четвертому класі. Завзято займається в гуртках гончарства та фотосправи, які веде у Стольному його батько Олег Луцук.

– Інколи виходять фотографії кращі, інколи гірші, – ділиться хлопець. – Мені більше подобається фотографувати пейзажі. А знімок, що виборов приз, я просто зробив на мобільний телефон.

– У гуртках гончарства та цифрової фотографії (філія Менської станції юних техніків) займається 15 дітей, – розповідає керівник гуртків Олег Луцук. – Наші фотороботи перемагали у районних, обласних та міжрегіональних конкурсах. Весною діти вибороли призові місця в Полтаві. А потім отримали звістку, що світлина отримала відзнаку і за кордоном.

Джерело: susidy.city





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1947 | Теги: Менщина, фото, Леонід Луцук | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar