реклама партнерів:
Головна » 2019 » Жовтень » 20 » У Корюківці з’явилася хатинка для котів
09:19
У Корюківці з’явилася хатинка для котів
У Корюківці з’явилася хатинка для котів У Корюківці мешкає чимало безпритульних тварин. Ставлення людей до них різне. Від різко негативного та агресивного — до турботливого і співчутливого. А справжніх зооволонтерів серед містян набереться хіба що з десяток. Їхніми стараннями у Корюківці з’явився будиночок для котів.
Кореспонденти susidy.city дізналися, хто подбав про бездомних пухнастиків.

Котячий будиночок біля «Точки…»
Будиночок для котиків встановили під сходами квіткового магазину «Точка цветочков». Власниця магазину Тетяна Рябець, яка завжди підтримує чотирилапих, розповіла, що виготовлено його завдяки корюківчанці Наталії Кононовій.

Вночі сюди приходять перепочити котики. Їжу для тварин приносять небайдужі містяни. Це і Наталія Кононова, і Тетяна Рябець, і Людмила Безсмертна. Юлія Кожушко та Олена Хоменко пообіцяли принести сіна, щоб утеплити будиночок, аби хвостаті не мерзли взимку.
Корюківські зооволонтери

Корюківчанка Наталія Кононова не може пройти мимо кота-безхатька. Завжди у своїй сумці носить гостинці. Сама проживає у багатоповерхівці біля супермаркету АТБ. Тварини, яких вона годує кожного ранку та увечері, постійно чекають на неї. Якою б не була погода — хурделиця чи дощ — вона завжди на звичному для тварин місці розкладає харчі. Навіть, коли їде у відрядження, купує корм, і просить знайомих погодувати тваринок.

Корюківчанки Юлія Кожушко та Олена Хоменко теж уболівають за бездомних тваринок. Завдячуючи цим молодим жінкам, чимало хвостатих занесено до реєстру на стерилізацію. Десятки тваринок уже мають спеціальні бирки.

Постійно допомагають безпритульним тваринам корюківчанки Олена Макуха, Ірина Корюка, Ірина Титенко. Олена Макуха доглядає за п’ятьма кішечками у різних місцях міста. За власні кошти підгодовує.

Деякі люди дивуються їм: «Для чого ви це робите?»
Зооволонтери переконані, що безпритульні котики — це живі істоти, яких потрібно годувати і рятувати. Усі вони потребують уваги і людського тепла.

І волонтери шукають родини, які могли б взяти чотирилапих до себе. Деяких вдається прилаштувати у сім’ї, але поки це ще поодинокі випадки.

Самі ж зооволонтери переконані: аби змінити ставлення до тварин, треба починати з виховання дітей. Щоб дитина підростала з любов’ю до всього живого. А це вже прямий обов’язок батьків.



Категорія: ЦІКАВИНКИ | Переглядів: 1745 | Теги: будиночок для котів, Корюківка, Коти | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar