реклама партнерів:
Головна » 2019 » Жовтень » 7 » У Мені прихильники туризму влаштували здвиж. Як це відбувалося
17:02
У Мені прихильники туризму влаштували здвиж. Як це відбувалося
У Мені прихильники туризму влаштували здвиж. Як це відбувалося Минулого тижня любителі мандрівок стежками рідного краю відзначили День туризму. Читальну залу Менської районної бібліотеки з цієї нагоди заповнили гості «Менщини туристичної». На святі були подарунки та відзнаки, пісні, частування смаколиками.

Ведуча заходу і співініціаторка (разом із Інною Дудко та Віталієм Крутим) розвитку в Мені туристичного руху Вікторія Неруш нагадала про перші кроки проекту «Менщина туристична», який стартував у 2016 році.

Гортаючи сторінки фотопрезентації, згадали і про перші веломаршрути, і про туристичні вечірки, благодійні акції, участь у фестивалі з етнопедагогіки, у майстер-класах місцевих умільців. Автобусні та велосипедні екскурсії, гастротури, відвідини музеїв та храмів Менщини, зимові обрядові святкування.

А ще вихід ілюстрованого туристичного путівника, створення настільної краєзнавчої гри «Пошук скарбу Гната Сахновського» та розмальовки «Розфарбуй Менщину».

Учасники свята, більшість із яких так чи інакше дотичні до туристичної сфери і є вірними друзями та помічниками «Менщини туристичної», отримали креативні подарунки від ініціативної групи проекту. Це й іменні футболки, подяки, сувеніри.

Звання «Енциклопедія Менщини туристичної» отримав Віталій Крутий, «Досвід Менщини туристичної» – Галина Сипченко і Галина Задохіна, «Умілі ручки Менщини туристичної» – Олег Луцук, «Настрій Менщини туристичної» – стольненський музикант Валентин Журавель, «Друзі Менщини туристичної» – Роман та Наталія Боюни, «Батарейка Менщини туристичної» – Каріна Шаповаленко. У фартушки «Майстер-шефів Менщини туристичної» вбрали Михайла Сироїда , Зінаїду Рубан та Аллу Головченко.

Джерело: susidy.city



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 691 | Теги: туризм, смаколики, мена | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar