реклама партнерів:
Головна » 2019 » Жовтень » 12 » У Ніжині боксер Перо Іванов переміг словака Володимира Белуйського
18:43
У Ніжині боксер Перо Іванов переміг словака Володимира Белуйського
У Ніжині боксер Перо Іванов переміг словака Володимира Белуйського 11 жовтня у Ніжині пройшов Вечір боксу, де ніжинці прийшли підтримати свого земляка – боксера Петра Іванова, який у бою зі словаком Володимиром Белуйським, захищав чемпіонський пояс, повідомляє nizhynnews

Вечір боксу у Ніжині традиційно проходив за підтримки міського голови Анатолія Лінника, Ніжинської міської ради та Федерації боксу та кікбоксингу Ніжинщини. Разом із ніжинцями уболівали за нашого земляка заступник міського голови Сергій Дзюба, голова Федерації боксу та кікбоксингу Ніжинщини Олександр Шалай, директор Міського центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх» Сергій Півень та начальник відділу фізичної культури та спорту Павло Глушко.

Цього вечора стіни міського будинку культури зібрали небайдужих до боксу ніжинців аби надати можливість наживо спостерігати за боєм Петра Іванова.

Боксер подарував своїм уболівальникам незабутні враження та вкотре нагадав світу про Ніжин.

У першому раунді Петро відправив у нокдаун словака, потім був ще один, а вже технічним нокаутом в п’ятому раунді переміг суперника.

До початку онлайн-трансляції бою відбувся спортивний тоталізатор, участь у якому взяв кожен учасник Вечора боксу. По завершенню бою начальник відділу фізичної культури та спорту Павло Глушко оголосив трьох переможців: тих хто найточніше вказав результат бою. Переміг Петро Іванов свого суперника у п’ятому раунді, провівши на ринзі 1 хвилину 45 секунд.

Голова Федерації боксу та кікбоксингу Ніжинщини Олександр Шалай вручив переможцям тоталізатора призи – спортивний інвентар.



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1176 | Теги: Бокс, Петро Іванов, спорт, Ніжин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar