реклама партнерів:
Головна » 2019 » Жовтень » 1 » Затримано чоловіка, який поглумився над могилами бійців-атошників у Мені
15:20
Затримано чоловіка, який поглумився над могилами бійців-атошників у Мені
Затримано чоловіка, який поглумився над могилами бійців-атошників у Мені Правоохоронці оголосили про підозру тричі судимому жителю Чернігівщини, підозрюваному у нарузі над могилами бійців на цвинтарі Мени.
Як уже повідомляли, в ніч на 21 вересня невідомий зловмисник на центральному цвинтарі Мени замалював фарбою обличчя загиблих під час російсько-української війни бійців.
До пошуків негідника керівництво залучило найдосвідченіших оперативників та колег з Головного управління Нацполіції, які в ході проведення комплексу розшукових заходів вийшли на слід правопорушника. Під час санкціонованого обшуку у підозрюваного вилучений одяг та ніж зі слідами фарби, також є покази свідків, які бачили чоловіка на цвинтарі того дня. © Чернігівська область:
Лиходієм виявився тричі раніше судимий житель Сновська, який мав конфлікт із законом через нанесення тяжких тілесних ушкоджень, замах на вбивство та підпал церкви.
Наразі зловмиснику оголошено про підозру за частиною 3 статті 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою) - карається обмеженням волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавленням волі від чотирьох до семи років.
Триває досудове розслідування.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 621 | Теги: поліція, могили, вандалізм, мена | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar