реклама партнерів:
Головна » 2017 » Травень » 31 » Майбутнє дитини – майбутнє України
14:18
Майбутнє дитини – майбутнє України
Майбутнє дитини – майбутнє України 29 травня на Чернігівщині стартувала тижнева профорієнтаційна акція служби зайнятості «Майбутнє дитини – майбутнє України» приурочена до Міжнародного дня захисту дітей. Розпочали акцію Борзнянський, Варвинський та Козелецький районні центри зайнятості.
Так, у Борзні у районній бібліотеці фахівці служби зайнятості провели профорієнтаційний захід «Оберемо професію разом» для старшокласників гімназії ім. Пантелеймона Куліша. У Варві ж подібний захід відбувся на базі шкільної бібліотеки. А от у Козельці місцем зустрічі фахівців служби зайнятості та дітей став селищний парк.
Під час заходів у розважально-ігровій формі учасники ознайомилися з безмежним світом професій, дізналися які з них є популярними серед молоді, а які затребуваними на сучасному ринку праці, та отримали фахові поради про те, як зробити свідомий вибір професійного майбутнього. Пізнавальною для дітей була й інформація про стан ринку праці та послуги служби зайнятості, зокрема, щодо сприяння в працевлаштуванні та можливості безкоштовного навчання з метою отримання професії. Діти пригадали приказки і прислів’я про працю та професії, відгадували загадки, виконували цікаві вправи, демонструючи ерудицію та кмітливість. А ще із задоволенням пограли в ігри «Відгадай професію», «Хто є хто» тощо. Бажаючі мали змогу пройти профдіагностичне тестування та дізнатися про свої професійні нахили та здібності.
Того дня кожен учасник отримав крім орієнтира в світі професій, ще й заряд позитиву.

Валентина Федусь



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 973 | Теги: діти, професії | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar