реклама партнерів:
Головна » 2017 » Травень » 7 » Сварка чернігівських активістів, що стала бійкою
19:58
Сварка чернігівських активістів, що стала бійкою
Сварка чернігівських активістів, що стала бійкою Суперечка у соцмережах між двома чернігівськими активістами «вилилася» у реальну сварку зі застосуванням зброї.

Відомий у Чернігові активіст Віталій Назаренко на своїй сторінці у Facebook оприлюднив фото своєї пораненої ноги з коментарем: «Конашевич стріляв. Визвав наряд. Потерпілий».

Але у своїх коментарях під тим самим постом Максим Конашевич відписався, що Назаренко, перебуваючи у стані алкогольного спʼяніння та ще у компанії друзів, намагалися його підрізати, тому він і застосував зброю.

Поліція, яку викликали на місце подій, вилучила ніж, який належав Назаренку, а також травматичний пістолет у Максима Конашевича.

Що стосується нетверезого стану Віталія Назаренка, то медичної експертизи з приводу цього факту не проводилось.

Справжня причина конфлікту достеменно невідома. Зі слів учасників «розбірок» - це був образливий коментар Максима Конашевича щодо Віталія Назаренка у соцмережах.

За даними фактами відкрито два кримінальні провадження: ст. 125 ч. 1 (умисне легке тілесне ушкодження — карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів до­ходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року) і ст. 129 ч.1 (погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози, — карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років).

За інформацією Високий Вал



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 709 | Теги: бійка, Чернігів, сварка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar