реклама партнерів:
Головна » 2017 » Травень » 24 » У бюджетних закладах встановлять енергоефективні лампи
13:04
У бюджетних закладах встановлять енергоефективні лампи
У бюджетних закладах встановлять енергоефективні лампи Сьогодні на своєму черговому засіданні виконавчий комітет міської ради затвердив 150 робочих проектів щодо заміни ламп розжарювання та люмінесцентних на LED-світильники в бюджетних закладах міста. Заміна звичайних ламп на енергоефективні буде реалізована в рамках «Програми підвищення енергоефективності в бюджетних установах м. Чернігова на 2017-2027 роки».

Реконструкція освітлення буде проведена в закладах освіти, культури та в деяких структурних підрозділах районних рад. Начальник управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради Людмила Максименко розповіла, що загалом на цей рік з міського бюджету виділено 53 млн грн на заміну освітлення і встановлення приладів обліку там, де їх ще немає, та часткове проведення реконструкції покрівель, вікон і дверей у тих бюджетних закладах і установах, де енергозатрати найбільші.

За словами Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, до цього проекту підійшли надзвичайно відповідально, на кожен об’єкт виїжджали окремо та навіть намагалися зберегти форму старих плафонів.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 767 | Теги: енергоефективні лампи, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar